WheelGood sinds 2017

Streven naar de hoogste

Kwaliteit

Bij WheelGood omarmen we kwaliteit als onze kernwaarde. Het streven naar perfectie zit in ons DNA. Of u nu een fiets huurt, koopt of laat repareren, u kunt altijd vertrouwen op de hoogste normen en vakmanschap. Onze fietsen zijn zorgvuldig geselecteerd en goed onderhouden, zodat elke rit een genot is. We geloven dat kwaliteit de basis vormt voor tevreden klanten en duurzame relaties, en daar streven we elke dag naar.

Meer fietsen, meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons bij WheelGood meer dan alleen een woord; het is een verplichting. We geloven dat fietsen een cruciale rol speelt in het bevorderen van milieubewuste mobiliteit. Onze inzet voor duurzaamheid omvat niet alleen onze vloot van stadsfietsen en e-bikes, maar ook ons streven om de ecologische voetafdruk te minimaliseren in al onze bedrijfsactiviteiten. We werken eraan om een groenere, schonere toekomst voor Amsterdam en de hele wereld te ondersteunen.

Gastvrijheid

Bij WheelGood verwelkomen we elke klant als een gewaardeerde gast. Onze inzet voor gastvrijheid gaat verder dan alleen glimlachen en vriendelijkheid. Het betekent dat we naar u luisteren, u adviseren en ervoor zorgen dat uw ervaring met ons uitzonderlijk is. Of u nu bij ons komt voor fietsverhuur, -verkoop, reparaties of bagageopslag, we zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en volledig ondersteund wordt. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons altijd op de eerste plaats.

Makkelijk te bereiken vanwege onze

Toplocatie

WheelGood bevindt zich op een ideale locatie in het bruisende hart van Amsterdam, op slechts 3 minuten lopen van het Centraal Station. Onze centrale ligging maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als toeristen. Of u nu net aankomt in de stad of klaar bent voor uw volgende avontuur, onze nabijheid tot het station maakt het eenvoudig om uw fietsreis te beginnen. Ontdek Amsterdam direct vanuit het kloppende hart van de stad bij WheelGood.

 • Adresgegevens

  Oudezijds Armsteeg 22
  1012 GP
  Amsterdam

  Email: info@wheelgood.com
  Telefoon: +316 53 631 973

 • Openingstijden

  Maandag : 10:00 - 18:00
  Dinsdag :
  10:00 - 18:00
  Woensdag :
  10:00 - 18:00
  Donderdag :
  10:00 - 18:00
  Vrijdag :
  10:00 - 18:00
  Zaterdag :
  10:00 - 18:00
  Zondag zijn wij gesloten.